Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, Rajna Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Jozić, R. M. (2022). Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, R. M. (2022). 'Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić RM. Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
R. M. Jozić, "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719