prikaz prve stranice dokumenta Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2015. urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek
Chair of Marketing

Cite this document

Lečić, M. (2015). Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, M. (2015). 'Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić M. Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2015 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

M. Lečić, "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Please login to the repository to save this object to your list.