master's thesis
Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.

Mila Lečić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics in Osijek
Chair of Marketing
Cite this document...

Lečić, M. (2015). Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, M. (2015). 'Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, accessed 20 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić M. Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek; 2015 [cited 2019 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

M. Lečić, "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210