undergraduate thesis
KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE
Završni rad
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2022. urn:nbn:hr:145:224229

Bačić, Evica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek

Cite this document

Bačić, E. (2022). KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

Bačić, Evica. "KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

Bačić, Evica. "KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

Bačić, E. (2022). 'KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 16 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

Bačić E. KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2022 [cited 2024 May 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

E. Bačić, "KREIRANJE PROIZVOD MIX-A ZA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE NA PRIMJERU VEGETE : Završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:224229

Please login to the repository to save this object to your list.