Dugić, M. (2019). Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, M. (2019). 'Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić M. Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2019 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
M. Dugić, "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261